Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skönhetens känslor går inte att släppa från hjärtat när dom är få och dyra


Väktare !

Jag är en väktare av mitt hjärta

som är mitt fängelse

av alla vackra minnen

jag har dömt till min livs tid

där dom får sitta

utan chans till frigivning under min hand.




Fri vers av den nakna poeten
Läst 846 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-18 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten