Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rolig att få skäll

det finns inga skäl som har något skäl att
stjäla glädjen av en själ för då av våran
herre han får skäll då blir han ledsen och
skelögd och då blir han förvisad att endast
tanka på Shell och där får du göra det
skälv




Fri vers av den nakna poeten
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-18 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten