Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjyvigt lömskt

 

lite som att dofta något man inte borde dofta just nu

 

i alla fall inte just här
i just detta ögonblick
av just denna anledning

 

som ett skräp i ögat

 

 

*blinkblink*

 

 

kanske är det just det
som är en

 

flirt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-18 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri