Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bolla med bevisen....^^ *ironi över vetenskapen*


om så ekot tystnar jo

för att göra en Dagbok på Nätet

 

för visst läre det till ett visst mått av insikt att

 

manipulera världen
hallå världen är ni redo

 

re-do - ja för tusan gör om hela ballerinatwisten av blottning
rakt av

 

så där se här i närfokus se här och chockeras
hänförs och bara så där i ickefokus

 

slipp tänka på er själva för en stund

för nu kommer det

 


besvär så där på tvären av offentligheten
närapå svärande av suspektiteten att vara ensamt

 

unik

 

(svik mig inte nu bara)

 

en dagbok
en svag bok mitt i natten om dagen som var


nakenheten per bokstav - jag föredrar att lömskt blunda
och längtades det inte ändå riktigt nära

 

(vem har sagt att jag håller med)

 

svära sig sin egen lott är inte lätt men vem bryr sig
sa moralens röstklubbor med en bang som för att tysta uppnosigheten

 

(jo ganska sött att svänga sig med "så tyckte inte Kopernikus")

 

häng med nu
och svik inte dessa frosseriers möjligheter att svänga tvärsför bland urkulta unikum av Namnnyttiga

 


det njutbara i löjligheter 
att gräma sig över andras kval val och tudelande av viktigheter är ändå att i eget velande inte veta varken ut eller in i kvalen av val

 


(så slipper du tänka på dina egna)

 

Nu är det en Askungebal för de opretatiösa

bara att ösa
andra sidan väljer duglihet

 

uff

 

 

möjligen Narcissus i en gunga á la 2000tal skulle lösa ditt dilemma
men det är en annan boost och buff

tjuga i refugen

 

(bara kolla hur yviga är inte dessa tiggerier om uppmärksamhet mitt i cirklarna)

slug den som vänder i rätt ögonblick
och i en dold och mycket sluten pakt slöt vi följande förband:

 

om du ser mig

ser jag dig

oavsett vart

om så ekot tystnar

 

 

så vart vännen
(ödmjukast över tider av misär och värdighet)

 

 

ska vi mötas
vart

 

 

valet
är blott Ditt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-19 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri