Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nono. Varför alls.. ta mark? (jojo så blir det på ålderns höst..^^) *småler så där dubbelspråkligt*


ej landa; viljorna

(ärligt
om du får välja fritt - utan krav och utan framtida eventualiteter

vill du verkligen ner dit
igen)

 

 

nähä
noway never och här köps inga nöjen blott sell ja vi säljer
och säljer for ever sell är faktiskt bara en giveaway

 

du vet ju



visst var det en viss gammal gränsspråklig evertell a story men hell näh

noway jag väljer väg

 

varför

 

why
(här kan du ju bara ta och nosa lite på misstänksamheten)

 


är det inte helt klart hur det ligger till
still och grumligt barkmässigt så där med myror och allt kvarkmässigt
övertonat spektakulärt

 

(nej jag är primärt icketolerant mot det du väljer oavsett
bara för njutbarheten i motsatserna)

 

kalla det tvärsför
just har en pärsch med inte monster

 

och hell för att inte kunna mer än generalisera språkets gegga

 

(smog - för jag vet att du gör det själv)

 

jag tror minsann du gör det till en maktfaktor
fog - log a bit by uncertain factorymatters

 

men det är då jag tar till schemaläsningen
och då lär du konkretisera dina

 

mlilimetrar

 

 

näverbäver och alla gnag och tandgnisslans stamfällning heller jag vill

näh

 

 

inte ha det på annat sätt
än det ordinära

 

 

du vet så väl
att jag inte kan skriva med punkt och stor bokstav

 

kvav

dimma och dis och dåtidspåverkan
(kom igen när du antar mina minnen med)

 

Förnamn
hänsyn och heder

 

 

hav
dina salta vatten jo du bjuder
kan aldrig mäta sig mot mina egna
saltgruvor femton kilometer ned

 

inse

 

 

 

hur ska vi annars dyka
gemensamt

 

 

ensamt
eller tillsammans

 

en fråga för

 

 

 

 

viljorna

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-19 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri