Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
själv är bäste dräng?


uff

 

 

uff

så tycker man synd om

 

antagligen sina egna minnen
för i havet ser man bara
fiskar

 

som fiskar efter stimmets storhet
medhåll

 

uff

 

så smiter man
genom maskorna Doris kämpat för

 

(så klart från utanför påhejat)

 

fortsätt simma
fortsätt simma

en för alla
alla för en

uff

 

men vem är du då
när bytet blir du

 

 

 

 

uff

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-19 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri