Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första hjälpen i all ära men


abd - andning bödling dock

bara jag hör att dina pausar kommer av

syrebrist
så är det okey

 

bilan finns
skärpt mitt i vilan - minns du ej dina då
finns ej några 'kom å få'

 

annars stryks de ur agendan dina kvidanden 
för eventuella manipuleringar och martyrlidanden

(dina osäkerhetsnojor får du själv ta hand om)

 

alltid redo

dock

 

chock
ett redan åtgärdat kapitel

 

 

alltid redo
mitt i kaos

 

och snacka om första hjälpen
när den andra redan varit

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-19 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri