Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag slår inget porslin heller när det redan är kantstött


bla det där efter 4 glas-gnabb

 

 

å så mkt mera
bla det du nyss nämnde

 

bla det sista specifikt

 

så näh
ej oavsett detta eller det förra bla
det viktigaste

 

jag kan inte fortsätta denna resa inom tvåmilletecknet
bla för att det är si så där hårddraget att avgränsa redan innan man kommer till själva kärnan och i vissa fall

 

bla redan i de flesta fall
förutom i de vissa bla då

 

bla i de du nämnt tidigare

 

bla skriver många men bla är inte ens halvvägs
bla kan det vara så att i just detta bla så finns det som verkligen borde sägas

bla det som skulle göra hela kontakten giltig för ett fortsatt kontaktande och i detta exakt det som är

 

bla det som inte är så exakt

 

så i bla det ena och bla det andra och bla speciellt i det mest ultimata så kommer allt att hänga på detta

 

bla

personligt bla

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-19 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri