Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken kommer och kärleken går

vackra minnen som berör en starkt
bleknar med tiden

känslor är som livet ständigt under
förändring

kärlekens varma känslor blir fyllda
med hat och lämnade kalla förträngda

lena händer som berör och ömt håller
varandra och smeker varandras kroppar

blir ensamma sorgsna flyr till tangentbordet
eller pennan till korrsord eller poesi

för att bryta tankar av saknaden att älska
läppar beröringen som inte finns kvar

tuffa hårda ord som blev sårande gör sej
förstådda av innebörden så faller det tårar

fyllda av Ånges och oförstående ut av dom
som nämnde det till den dom älska såra

tills dom inte orkar mer av all obefogad
skit i deras öron innan dom rensar all skit

ur sina öron och lämnar det med den skit
som fyllde dom med det jag är en av dom

skitarna i från ljust denna morgon nu väntar
en framtid av lycka för henne och jag är glad

för hennes skuld för min egen förstår jag
fortfarande ingen ting men jag är väl inte redo

för någon som henne som pratar i luften med
sina svar när jag försöker förstå vad hon sysslar

med eller hennes syffte till sina handlingar jag
förstår ingen ting och det är bra det så jag inte

blev besviken ochså




Fri vers av den nakna poeten
Läst 552 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-19 09:55



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Daniel tack för din kritik men jag ser texten
på ett annat sätt att det är livet som är enkelt
men det är vi mäniskor som komplicerar det
men det är det som är så vackert med poesi
varje poet har sin egen tolkning från sitt
hjärta igenom sin penna baserat och förankrat
i från sitt liv och erfarenheter men det är det
som är det vackra att dela sitt inertaste med
någon som man inte känner eller vet vem det
är men en då förstår varandra i en värld som
denna där livet är så vackert med handlingar
och förluster svåra att ta
2013-08-19

    ej medlem längre
Livet är komplicerat och ibland förstår man verkligen ingenting...Bra! /Daniel
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten