Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vanilj kakao hasselnöt och citron; det byts inte ut i första taget, men vem lärde en att i-n-t-e äta upp allt på tallriken?


bakom bakskynket; rynket kring en pannas bristning

 

 

sinnet
en gåva att håva in med
ett 'lova' att ta hand om


en så enkel procedur att fastna i
beklaga sig över och lasta

man kan undra om man ändå inte väljer
sitt intag som man väljer tårtbit

 

att kasta

 

*

 

- mind your own business brukar det heta  av distanstagarna -

sköt dig själv och skit i andra
(hörs mest från de mest nyfikna)

 

besinna dig säger kontrollanten som är sugen på överläge
(hungern kan dock stillas med lite avvägda innehåll i tårtkalaset av ordbombning - finna sig är inte det enklaste)

tanten är galen säger de med orent mjöl i påsen
(men vem vill ha mögligt kli i sockerkakan

så mycket elakhet finns inte
än)

 

men du är söt när du kokar din grädde

 

*

 

å sen är kriget i full gång i det som nyss blivit vårt
inte pajer precis men på sätt och vis lika hårt


egenbakade tårtor
så var glad att jag bakar med kvalité

dina s.k. gåvor i dina egna tårtor
sparar jag och gör konstverk av

 

(säljer dyrt som chubbychic-kickar)

 

*

 

den mentala mottagningsprocessen som en behandling under pågående informationsintag

och där ska man också trycka in självhävdelseviljans behov i avvägning av hur nu

agera på attacken tacken är dofterna från ugnen

det krävs en hejare till hjärna för att inte rygga för mångfalden av alternativa orsaker eller näh

för tusan bara en viss tillit och tolerans
för liv

 

Läser i tråden:
"Men en fika då? Lördag okey?"

 

(bland det mest irriterande svaret;
hörru, jag lär ta ut kakan.. tjo för en stund!)

 

sen
ett foto på resterna
som ges

 

till hunden
(iförd horn)

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-19 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri