Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtext 2

 

när jag var fem var jag drake
kanske en snäll, jag minns inte
det var innan storhetsvansinnet
det var innan din skugga
de matriarkala strukturernas triumf
jag färdas nu i landå till de kända adresserna
mina tankar är frankerade med portot från dina inälvor
att spruta eld och smärta är inte aktuellt längre
istället finns skogar dalar och andra formationer
i våra landskap
jag säger våra för jag vill säga så
det är nu bara som krokimodeller vi möts



Fri vers av cilax VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-19 19:49



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
...drake INNAN storhetsvansinnet!?! Gillar. Slutraden måste vara en av årets mest talande bilder!?!
2013-08-19

    ej medlem längre
Makabert bra :)
2013-08-19

    ej medlem längre
Super
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt