Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtans känslor fyllda av sorg

mitt förhållande är omöjligt att få det att funka det
var en impuls handling där jag sa de kan inte mer en

att gå åt helvete och där är jag nu jag har alltid trott
att det var en hann men det var det inte av stanken

att döma av falskheten i hennes ord men hon menar
inget ont med dom för hon har varit i ett förhållande

innan med en annan då förvrängda ord var ett ont
nödvändigt för att inte bli blåslagen så hon har all min

förståelse men det funkar inte med mej då jag har
problem med mitt humör för sådana typer av


personer som inte pratar med hjärtat öppet och
ärligt då är vi inte för varandra tväre men så är det

det funkar inte bara för man vill det är så mycket
mer som ska funka tyvär moment 22




Fri vers av den nakna poeten
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-19 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten