Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trött dickt i natten

i ett förhållande som jag är 110% säker att jag ska
göra ett avslut

förvränger värderingarna när minna känslor åter
faller till baka och lugnar sej

och ger mej ånger och känslor av saknad
skammen av mitt skit snack att det aldrig

ska hoppa fula grodor ur min mun igen
jag är en stor skit i de avseendet

för att jag sårar djupt och skyller det på
henne men det ser jag inte fröns det är

försent och jag känner hennes smärta när
jag hör hennes gråt men det

blir oftast i telefonen efter som jag är inlåst
men det är oväsentligt för det gör så ont i

mej när jag ser vad jag har gjort så jag kan
tänka mej smärtan som hon bär på

den fyller mej med skam och sorg




Fri vers av den nakna poeten
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-20 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten