Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och en till Gah


utarmning

även de store må förfasas
när enkelheten må sväljas
som föda

 

*

 

men så skapas inga nya hav
där bottnen endast är en mätpunkt för resultatet

så avstannar ödmjukhetens egenvilja
där inget mer finns att hämta

var då viljan viktig  -  mitt i korallerna

 

när syftet renade den nyskapande bäck som sen förgiftades av välvillighetens målsökande avfall

avstammad förfallen och avstimmad väta - utfall-ena

på halster

 

*

 

så skapas inga nya hav
hur än storheterna göder sig
på oskyddade markers utsugning

 

så skapas inga nya hav

 

*

 

även de store må förfasas
när enkelheten må sväljas
som föda

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-20 06:32



Bookmark and Share


  PPQ
älskar att läsa dina texter du är så bra
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri