Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fishfight Project - jo, det dyks för lite under 'ytorna'.. helt klart - men skylla på marknaden är okey även...


om hundens favorit är en morot?

om upplevelsen i media blir bättre av en snygg kontrolldosa så kan du nog äta färgämnesfärgad lax också

utan dåligt samvete

speciellt när reklamen utnyttjar fiskätande som hälsosamt
målar upp odlad fisk som havets hälsa

hälsa noggrannare
hälsa vidsyntare
hälsa längre

 

djupare

 

för vem sa Salmon
för vem

 

 

det är inte vad man äter
utan hur

eller hur


speciellt varför

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-20 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri