Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
o-ordsvärde; Silence m. frekvensprogramering; drum-talk


Whale; snacka om vilket samtal

en vägg
en mur
en nollvision på lur bakom buttra blickar

 

jodå jag vet
vets är det värsta att veta
och jodå det är
är vad det är ändå

 

så varför riva murar där murar behövs för friden
och varför riva hus där hus förstörs av tiden


liden är den tiden av museumets charm
varm blir man ej av ord som släggor

 

när man inte ens kan prata om att man behöver prata så behöver man nog faktiskt inte ens försöka

prata

 

- Hej där, ska vi prata eller bara samtala om att snacka om det, i en förproggramerad skick-mail inställt på en frekvens ingen av oss kommer att minnas när det väl händer?

 

för det vänder alltid
det vänder alltid dit det ska

det är så ett prat ska va, sa Valen
det är ju aldrig antalen ord

 

det är allt där emellan vågorna

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-20 14:53



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri