Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gamla, du fria



Det var en plats där tiden står stilla

själen reste sig över tidens dimma


Du gamla, du fria

du längtans dröm

påminner i enslig glans

om forntida dagar

där oböjlig visdom väntar

vill vakna

vara med i dagen här


Ljus horisont komma hem genom stormande, vilsna tider


Du gamla, du fria

forntida dagar

i denna dag


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-20 15:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör fint!
2013-08-23

  mare VIP
Fin text
2013-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert med lite vemod i...
2013-08-20

    ej medlem längre
så fin så!
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen