Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde en dröm


Jag drömde om en man och hans styrka.

Jag drömde att hans kärlek brann starkare än norrskenet en iskall natt.

Jag drömde om dig.

Jag drömde att du fanns vid min sida när jag vaknade.

Jag drömde om en kraft starkare än kärlek...





Jag drömde bara en dröm...






Fri vers av Angel of love
Läst 245 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-08-20 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om.
2013-08-23

  Nina.H
En underbar dröm.. önskar
den går i uppfyllelse...man
vet aldrig..
2013-08-21

  erkki
Är det inte drömmar som bär våra liv? Din finstämda text gav mig den tanken! Du är mästerlig på att förmedla känslor!
2013-08-21

  Fem hjärtan VIP
Drömmar kan vara helt ljuvligt underbara...
2013-08-21

  Lars Hedlin
VAcker ömt i längtans ton! ;)
2013-08-21

  H.C.B
endast vilande tankar, men ack så värdefullt fina!!
2013-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vad vore livet utan drömmar...
2013-08-20

  Federico Romano
Tack..
2013-08-20

    ej medlem längre
en väldigt fin och ömsint dröm beskriver du - så bra..
2013-08-20

    ej medlem längre
Så vacker!
2013-08-20

    ej medlem längre
Ibland så vill man aldrig riktigt vakna upp...bara njuta i drömmarnas värld. Väldigt fint!
2013-08-20

  M M Mannheim VIP
Man får hoppas att drömmen för din skull blir sann!
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love