Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
social miljö; jamenvisst om du vågar..vassego å gå för här hägrar inga hägn om heligheterna


missbruka du min luft

och du får själv bära koldioxidens dilemma
i din maffiga mage av måsten

 

*

- för man gör ju så

 

- pytt var då

*

 


bruket att bruka brukar vara en brukares risk att missbruka

 

om så bara tillitens tunna tyll av vingspel

borde nog borden också borda det skepp som brukaren brukat bruka

 

men lägligt lömskt glöms alla missar och bruket blir blott bruk

 

av andras flygförmåga

 

blott blått är blott en lott
hit men inte längre är att vägra våga

 

dra den nit som för till förändring
(bruket att bruka brukar vara en brukares risk att missbruka)

 

missbruka tillit

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-20 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri