Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natte tanke om framtiden och existennsen

när kärleken träffar sin liknande så tänds elden
i hjärtan som slår hårt för att väcka hela kroppen

blickar blir intensiva och heta svarta som natten
andningen hyperventelerar i korta samman drag

och varje steg som tas närmare är en seger för
en ny blivande himmel att fylla med ny kärlek

mellan två själar som håller på att förenas och
fylla det spår som gud lämnade öppet

för att det ska söka värmen av någon som den
älskar så det blir evigt med små kroppar som

sänds in i framtiden av två själar som blev en
med dubbel kärlek för den ultimata mäniskan

är alla i en av mångfallet där två själar blir en
och upprepar protesen gång efter gång på gång

så är snart alla själar och mäniskor i en det är
en mindre en vad det var i från början jag undrar

om det är Adam eller eva som lämnas ensam
i en värld som denna




Fri vers av den nakna poeten
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-20 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten