Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Waterworld






Jag simmade

Vattnet omslöt min kropp
Och fuktade mitt hår

Jag dök ner i den andra världen
Såg en annan sanning
Den som var dold för andras ögon

Men i det gröna vattnet
Såg jag det som var det rätta

Snäckorna pratade med mig
Viskade dom vackraste ord

Det simmade änglar där nere
Med gloria runt sitt huvud

Jag lät mig förtrollas
Sköljas med av deras charm

Simmade med deras händer i mina
Log åt deras tankar

Återvände aldrig mer
Till den gamla världen




Fri vers av Tess74
Läst 196 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-20 22:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt kreativt beskrivning
av fantasibilder!
2013-08-21

    ej medlem längre
jättefin och lite mystisk..
2013-08-21

  Lars Hedlin
Gillas verkligen mycket!
2013-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert som en saga! En annan värld har jag önskat många gånger i livet!
2013-08-21

    ej medlem längre
Älskar slutet. "Återvände aldrig mer
Till den gamla världen" Brottet.
2013-08-21

    Dan Myrbeck
Härligt med dina annorlunda
texter senaste tiden!
2013-08-20

  Kaptenlöjtnant
fy fan va skönt, ja blir mä
2013-08-20

  Carina Bendix
Vad fint! Jag fick en tydlig bild när du simmade med vatten-änglarna..leende..:)
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74