Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snabbast i stimmet

god natt alla glada lessna sökare samlare kärlekens förvaltare och kärlekens förtappade och olyckliga lyckosökare eller livets gåta varför finns vi enkelt för att vi alla är vinnare

och priset är att fylla våra liv med allt vi vill ha och dela det med dom vi älskar vi är alla vinnare en av flera miljoner som simma i kapp numer ett det är jag och alla ni som läser

det här vi är dom första av flera miljoner vi segrade




Fri vers av den nakna poeten
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-20 22:30



Bookmark and Share


  den nakna poeten
livet är ingen slump det är skapat
av två mäniskor som älskar och
har känslor för varandra sedan
om tidpunkten blev tidigare
eller senare det må va hänt för
ett barn är ingen slump det
skapas av kärlekens känslor

2013-08-21

  peter markurth
livet är en slump, men det är allt vi har...
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten