Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av ett citat, av Camille Claudel, som står på en av Paris kajer.


Quai de Bourbon



Du sa; - Bättre att aldrig ha älskats

än att ständigt plågas

av någonting som saknas.


(Jag sa ingenting till svar)






Fri vers av Katinka VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-20 22:38



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Ja, vad kan man svara på ett sånt påstående?
Möjligen "den som aldrig vågar nåt kan heller
aldrig vinna...?" Rädsla förstelnar allt liv...
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP