Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murarna växer

Murarna växer
i regnens tid:

ur dimmorna
de fasta banden

de som får mullen
att fortsätta sova

också när natten
sjunger svarta sånger


och sten på sten
är samma börda

som din hand
mot min kind

när morgonen
klär av sig detta grå

för att vandra
mot sjöarna







Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-21 10:29



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja, vemod. Men också ett perspektiv där murarna, kanske, innebär ett skydd. Vackert.
2013-08-22

  surface to air
Åh detta var väldigt vackert med toner av vemod
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP