Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"För Larz Gustafsson: VÄGRA ATT RÖSTA!" 2014-02-02


KÄRLEKENS "TRE SMÅ ORD"

För en sosse:

BORT MED ALLIANSEN

För en moderat:

GE FÖRETAGARNA CHANSEN

För en kristdemokrat:

VÄGRA ACCEPTERA DEKADANSEN

För en miljöpartist:

BILISMEN RUBBAR BALANSEN

För junilistan:

VAKNA UR EU-TRANCEN

För en sverigedemokrat:

ETABLISSEMANGET TAPPAR SANSEN

För en piratpartist:

LÄNGE LEVE NEDLADDNINGS-RULJANGSEN

För en centerpartist:

NÄR BÖRJAR MIDSOMMARDANSEN?

För Jonas Birgersson:

JAG ÄLSKAR HELLY-HANSEN

För svenska folket i övrigt:

ALLSÅNG PÅ SKANSEN




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 11:27



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fyndigt, roligt. :)
2013-08-21

  peter markurth
sista raden var träffande
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström