Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vill höra...skall höra...kommer att höra...din röst...snart igen...


Nära...


Nära
Så nära
Så nära ett ögonblick
En liten stund
Av lycka

Nära
Men ändå
Så långt

Ifrån...




TT / HSGK

(c) 2013




Fri vers av TT
Läst 301 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-21 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
They are beautiful, charm, magical... Älskar dina dikter.
2013-08-21

  Angela Bohlin VIP
fylld av längtan... i en vågskål
2013-08-21

    ej medlem längre
Ord som nästan håller andan av längtan.
2013-08-21

    ej medlem längre
fint.....
2013-08-21

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-08-21

  Angel of love
Fylld av längtan, vackert!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT