Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nono - struken ur 'systemet'


slap in the face

 

Det är enkelt att påstå saker om man redan äger rättigheten till dem.

 

 

Ge mig inte råd
jag inte
har råd med

 

för det känns bara
som ett hån

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-21 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri