Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tiger till Neo.

Om jag vore konstnär, Neo.

skull jag måla dig ett leende

rita dig i Portugal

simmandes i havet.


Om jag hade färger

skulle jag ge dig havets blå

din själ

glädjens gul

och dina världsvisa vaksamma ögon

fulla med speglingar av dina stora drömmar.


(Jag ser oss ätandes i din restaurang vid vattnet

du bjuder på din prisbelönta Quatro ;-)


Så länge vi delar skolvardagen

vill hjälpa dig att jag bära dina tunga minnen, Neo,

sudda den onda djungeln med stort sudd

locka fram en tiger att hjälpa dig - nå dina mål.


















Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP