Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandat svamel och tankar natti

när jag tänker till baka i från tidig ungdom
så är det mycket som skiljer

mer tårar en skratt mindre lek och större
sandlåda med ramar av betong

och jag väger hundra kilo mer en vad
gjorde då

och mina skämt har tappat humorn
och har blivit rå

skratt och minna smittande skratt har
överröstats av ett stötande stånkande

lätt att förväxlas med en åsnas vad
finns det kvar på menyn av åldrande

och missnöjet av sej skälv så mycket
jävla ego trippat skälv ömkan så jag har

glömt bort att leva och njuta av det som
jag föddes med men jag är alldeles för

upptagen ut av mitt eget missnöje av
fickseringen av något som ingen ser

att jag glömmer att leva och se världen
runt om mej ni som lever har ni också

slösat tid i ett liv som är alldeles för kort
på att stå och gnälla på din egen näsa

eller öra eller midjemåttet för då värderar
du ett fel mer en att leva ditt liv allt sitter

i huvet axeptera sivatonen och gör det
bästa av det du har för då blir du vacker

för även om man inte attraheras av en
person och man börjar att umgås och ha

roligt och gör roliga saker till sammans
då kommer det en dag vare sej man vill

eller ej då man ser skönheten i denna
person som man inte såg innan och man

är förlorad och kär det är så vackert
god natt alla poeter och resande i ande

världen för att söka harmoni och saningen
i sej skälv




Fri vers av den nakna poeten
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-22 00:52



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Rozie vad roligt att höra av dej och ni
andra också för all del tack för er kritik
det värmer att det finns andra med lika
dana tankar men jag tror vi alla bär dom
tankarna i olika skeden i våra liv och döljer
dom olika bra eller så finns det dom som
har andra problem ta Hollywood fruar till
exempel dom har allt som behövs för ett
rikt liv att det inte går någon nöd på dom
men en då är dom inte nöjda dom fett
suger där det är för mycket och fyller ut
med silikon där dom tycker att det fattas
dom trycker in gift i ansiktet över några
goda drinkar för att likna ett ideal som spyr
upp sin egen mat för att få synas på framsidan
på en tidning om dom kan sjunga och hoppa
på ett ben samtidigt?????? det är det unika i
varje person som gör oss unika och styrker vår
personlighet vi är alla ett tum avtryck på jorden
vad är det för fel på det ??
2013-08-22

  Densen VIP
Gott!
2013-08-22

  Rozsi.kovacs

Min kära poet vän vilken klarsynt het du besitter.. när vi förstår att
vi själva är mästare på att välja våra tankar o känslor... Och hur vi
hela tiden får kämpa med att inte falla tillbaka i destruktiva beteende mönster
som att se ner på oss själva.. du är rätt inne behåll garden uppe kram
2013-08-22

  PPQ
tycker inte detta är svammel tycker detta är riktigt bra
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten