Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens då dina kinder är fuktiga

Det spelar ingen roll
vilka ord
som rinner från mitt hjärta

Ingenting jag säger
får dig att tänka om

Ibland förvandlas mina känslor
till kristallklart ärliga formuleringar
och då förvandlas ditt inre
till sorg som svämmar över

Men inte ens
då dina kinder är fuktiga
och då din kropp
skriker efter min
kan dina tankar slå rot
i en trygghet med mig

Kanske är jag inte din dröm
eller också
är det precis vad jag är,
kanske är det verkligheten
som skrämmer dig

Jag ville leva med dig
vid min sida
men för dig
spelar det ingen roll
att jag håller mina löften

Din osäkerhet
gror ändå som en mur
i min sårbarhet

Det spelar ingen roll
vilka ord
som rinner från mitt hjärta

Det slutar ändå alltid med
att jag får vända om






...

Niklas




Fri vers av sandraskänslor
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-22 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandraskänslor
sandraskänslor