Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsna flickans blues



Bara luta dig tillbaka,

låt dina tårar blanda sig

med det mjuka regnet

som smeksamt faller över dina kinder.



Gråt, min vän,

för att den här världen

inte är till

för sådana som har en själ som vi.



För att du blivit sviken,

men har ett hjärta

som vägrar ge upp sin tro,

på att människor vill gott ändå.



Bara luta dig tillbaka, min vän,

och låt regnet falla tröstfullt ner.

Gråt för sorgen, att du aldrig kommer

att kunna lita på en annan människa igen.














Fri vers av Katinka VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-22 13:53



Bookmark and Share


  anathema VIP
Vackert. Du är väldigt duktig på att klä känslor i ord.
2013-09-20

  Siggesdotter
Berörande starkt men med ett hopp
att inte sista raden ska vara sann...
2013-08-31

  Magica VIP
Mycket bra, känner igen mig, ja vem kan man lita på???

2013-08-31

  Ninananonia VIP
Känslosamt och fint...berör
2013-08-24

    J. Herward




Tack. Ibland är allt man behöver bara någon som är villig att räcka sitt paraply.
2013-08-22

    ej medlem längre
den här texten..
är inte bara bra..
den rymmer allt!
tack!
2013-08-22

    ej medlem längre
Gripfullt, sorgligt, starkt!
2013-08-22

  SatansSon VIP
Nog många som tar åt sig av denna utmärkta dikt. jag ´med.
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP