Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen


Över dig,

din kropp arbetar

under mig.


Mina lår

starka muskulösa,

omsluter dig.


Manar på,

vi flyger fram.

I full galopp bland höstlöven.







Fri vers av Katinka VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-08-22 14:45



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Stark närvaro...
2013-08-31

  Jordgubbsodlare
Adrenalin, endorphin, oxytocin, anspelningarnas stolpe in. A+!
2013-08-24

  Ninananonia VIP
Underbar känsla i denna...
2013-08-23

  Linda CH VIP
Härlig text!
2013-08-23

  ULJO
Härlig känsla här
2013-08-23

    ej medlem längre
Bra fångat!
2013-08-22

    ej medlem längre
Fantastiskt bra skrivet:-)
2013-08-22

  SpamPippiL VIP
Måste vara underbart att våga rida en stor häst. Speciellt i skog och mark.
2013-08-22

    ej medlem längre
Fucking A+! Tänk att få vara den hästen..eller nåt *ler mjukt*
2013-08-22

    ej medlem längre

Underbar K.E.L.
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP