Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kostnader kommer där kostnader ska landa; skuldfrågor i reklam, eller bara en återbäring på livet; köpt köpt är sällan sålt


men lek då, fortsätt bekräfta svekets natur

 

de finns de som inte klarar av en blottläggning på egen planhalva efter eget skapat liv

då kommer attacken som ett

sms med ursäkter

 

kallas hämnd i vardagligt tal

kallas omoget i mitt

 

kallas även totalt ointressant att

fortsätta den leken

 

*

 

grisen i säcken
gjorde som näcken

 

forsatte spela
på fela

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-22 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri