Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det inte duger med det som sägs

 

 

små nesor kan också agera clownkranar
håll uppsikt på vart öronen sitter bara

och sitter näsan där av sig själv

 

håll käft
hämta hem grejerna i-n-n-a-n den lossnar och


håll huvudet högt
ta på hjälm och vänd på klacken

 

 

det enda som söks
är nya öron

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-22 18:43



Bookmark and Share


  peter markurth
mmmmm
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri