Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening !

om du kunde skulle du ångra
att du korsade min väg

om jag fick välja så skulle du
få korsade min väg tusen gånger om

allt händer av en mening och varje person
vi möter är mening att hända oss

om jag fick en chans att ändra på
tiden , så skulle jag inte ändra en sekund...




Fri vers av Morgan
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-22 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan