Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kommer gåvor till en, innan man vet vad man behöver dem till... så tack skatteverket! Cylinderbyten kostar.


så tuktas en o-kärring; återbäring

och du ditt falska stycke jordisk skuldeväsen
om du visste hur mycket o-kärring du är där
med din hallmatta om

 

min musik
mina regler
mitt hem

tragiska atmosfär av svärande sig fri

ansvar

 

fattas bara hucklet förklädet och evighetsabbonnemanget hos telia
men det har du redan i form av alternativen

 

hjälmen - förstår att den behövs nu för skyddet från inkommande dåtid
barnen - förstår att de behövs nu att skylla på i bakvänd psykologi
abbonnemanget - oh ja, du är min för evigt att dra näring ur

tystnad = förberedelser
(kanske du märkt

 

ändå en chans att rättfärdiga sig
för dig)

 

chanser tar man inte om de inte ger planerad utdelning
förståss

varför tror du jag kallar mig bakvänd och tvärsförs för
så hämtar man hem skatterna andra planterar

 


ända tills återbetalning skett
på eget val

 

du vet vart jag bor
min hund kan din doft

 

hörs i himlen ifall du hittar dit
hell yeah
riktiga damer har äkta kärringstatus

 

önskas tips?

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-22 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri