Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men tack för inspirationen; då blir det lättare att ersätta konstnader för egenmäktigt förfarande av annans egendom.... Got ya!


martyrträskets ytslem; ihh

 

att tro sig oumbärlig och självutnämnd i ett antingen eller
villkorsliv

sicket pinkiv det blir när inget krig kommer

 

ingen avund
ingen jakt
ingen skuld
ingen slakt

blott likgiltighetens tomhet på eftersläp

 

att tro sig bli hatad kan visst behövas
för en martyr

 

sicken dyr tro det blir när inget hat kommer

 

inget krav
ingen dragkamp
inget försvar
ingen slampig jämbördig pajkastning

 

blott likgiltighetens tomhet på eftersläp

 

att tro sig stå i centrum om så i en kamp
kan visst behövas

 

för en martyr

som minsann behöver applåder
(någon missade att

 

Golgata har stängt
för uppviglare idag!)

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-22 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri