Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mest episka äventyr

 

 

 

 

det finns de som

drömmer om

storslagna äventyr

att resa jorden runt

att festa och bada i champagne

på stadens dyraste krog

 

det finns de som

enbart söker framgång

i växande bankkonton

att ha senaste elektroniken

bära dyra accessoarer

 

och det finns de som

tar bild på frukosten, lunchen och middagen

lägger upp bilder på instagram

glorifierar sina liv med diverse filter

de som uppdaterar status en gång i kvarten

 

sedan finns sådana som jag

vars enda guldkant i livet

är kärleken

att ha någon att hålla om

någon som bryr sig

lyssnar och förstår

 

någon att hålla handen när man promenerar

någon att kyssa vid frysdisken på ICA

någon som smeker ens kind och ler med ögonen

så att det känns ända in i själen

någon som inte behöver större äventyr

än det som sker

mellan två älskande hjärtan

i vardagen

men det är nog ändå

livets största äventyr

 

kärleken

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-23 00:57



Bookmark and Share


  Micky
Rakt in i hjärtat! Bokmärke! Damn vilken bra text!!!
2013-08-24

  Carina Bendix
Wow! Jag måste säga att det här är en av de bästa texter jag någonsin läst! Du tänker precis som jag märker jag i dina rader här..
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP