Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*låst igenbommat och lött med bronssigill*


en bra idé vännen; hakuna matata

 

 

dygnsstopp eller top tiovarning
hjälp liksom

dags att skaffa en till disk

 

eller möjligen en diktafon inför nästa fisk
en sån som bara fungerar med alkolås

för allas bästa över mikrofon för flås i örat
var ingen bra idé vännen

ingen bra idé

 

följdligen en dikt om ett fån till mig - din risk
en sån som bara fungerar i vitt

för allas bästa över skick och fason för lås om hjärtat
är ingen bra idé vännen

ingen bra idé

 

fast dagbok funkar ju
kanske man kan skriva utan att någon tjyvläser
äntligen

 

äntligen

 

en bra idé vännen

en bra idé

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-23 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri