Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varg eller ej, men stäppvandringar behöver Brian Adams ;)


dingla; så nära

[.... och du var så nära, så nära..]

 

*

Den dan matchningen på denna låt kommer, ska jag också bli romantiker Jaa! (intalades i en hoppfylld tid) 
I och för sig så finns det en och annan som närapå personifierat låten, men EN sak fattas. Gissa vad, sa Eremiten.
Nah, så läser en poet mellan raderna i toner från en svunnen dröm;
Där venus står för Värdet, går Mars bärsärk och fattar Noll och Narrar mitt på vågskålsvippen.
Jokern blir giltig som Coyotes trix. Men nix, inte en ånger om dået. Inte en enda.

Coyote bjuder på showen. Endast eget ansvar, och en inre balans kan hindra en Mars att gå lös på Venus. Sånt bara inväntar 'hon'. Finns ju inget annat alternativ för två skålar vid sidan om. Är navet åt hell, så bara forsätt simma. Snurra sig omkring behövs det inga mittstolpar för.


Läs lite sagor så länge så kanske vi möts när mittens rike står för sig själv, och inte på bekostnad av hjärta och själ.

Det finns de som kan det, men vägrar för en förutfattad tros skull.
(och venus är tyst om det viktigaste; blindhetens behov)
Det finns de som gärna skulle ville kunna, men förvägras för sitt egos blindhets skull.
(och venus är tyst om det viktigaste; medvetenhetens behov)
Det finns de som redan innehar allt, men inte ens vet dom det.
(och venus är tyst om det viktigaste; insikten om totala balansens behov)

 

Vart finns den? Jo, exakt där du är. Alltid. Fast lite
lite

åt ena sidan. Eller den Andra.

Bara en äkta myra kan stampa som en mammut.
Men vad är det för 'den' som finns där?

 

Den dan matchingen på denna låt kommer, ska jag också bli romantiker!

*

[..bränna sina egna kors... hänga sina egna snaror... kränga sina egna drömmar... känna sina egna mörker...]

 

*

Bat; time to unfold.
Åter igen kliar det lätt i vänster handflata.
Tack fladdris!

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-23 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri