Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimslöjor



I julikväll, ur stjärnomtindrat berg

liksom pöser och sväller

stilla, tronande dimslöjor

fridfullt

stiger

ur hemliga vrår


Naturen, gåtfull och skön i denna härliga kväll



© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 595 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-23 11:50



Bookmark and Share


  Connie
Jag mår så bra bland dina texter!
2014-03-05

    ej medlem längre
underbart
som om dimman
är markens ande
andedräkt
2013-08-31

    ej medlem längre
Vacker bild och text.
2013-08-30

    ej medlem längre
Din text...........underbar!
2013-08-25

    ej medlem längre
väldigt fin..
2013-08-24

    ej medlem längre
Vacker och sinnlig text..nästan som ett kärleksmöte
2013-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Förtrollande vackert...liksom bilden...
2013-08-23

  Quasimodo
Fin bild av det mäktiga och ständigt intagande som naturen skapar och ger!
2013-08-23

  Linda CH VIP
Vacker naturlyrik!
2013-08-23

  Lotta Th
Vacker bild.
2013-08-23

  Lars Hedlin
En mycket fin text som berör det inre!
2013-08-23

    ej medlem längre
den är så fin så!!
tycker mycket om..
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen