Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget är som man inte trodde

det är märkligt hur man kan föreställa sej en situation när det
är en ny början och hur det är när den tar slut i ett långt farväl
av ett förhållande i min situation som det är nu och hur jag känner
mej mentalt fysiskt och känslomässigt jag trodde jag var befriad från
från minna problem som skapades i mellan mej och henne på grund av
olika värderingar på moral sanningen jag allt som inte känns viktigt
längre jag vet inte om jag har gjort fel eller rätt jag känner mej
känslomässigt förvirrad och nerstämd ledsen och orolig att hon lever
just nu med samma känslor som mej men det här får vara slutet och
en ny början för oss båda att träffa den rätta när man är redo för det
för nu har man ju en hel vinter att läka sin själ med träning mentalt
och fysiskt och promenader med ostfralla och o boj mitt liv är inte slut
bara för det känns så mitt liv är ännu osäker på den nya början och den
är nu nu och nu jag får fylla mitt sorgsna hjärta med sång som fåglarna
på våren koman katten det svänger ju glädjen sitter i huvet preses som
allt annat och det som saknas finns nu tid att fylla extra allt tack !
cykel på köpet får man säga så jag kunde inte låta bli ha ha ha




Fri vers av den nakna poeten
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-23 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten