Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visa till en vän på 40-årsdagen


Det är dags nu

Det är dags nu
att leva
att gå från ord
till handling
visa vem du är
och kasta masken
allt det där
du känt
du skulle vilja göra
ska du göra nu
tiden är inne

"ursäkta mej,
jag håller på
och lever,
mitt liv är mitt

välkommen in
om du har lust
mitt liv
har många rum
kanske något passar?

nyckeln är ditt ansikte
blott och bart
och dina ord
om du har lust
och längtan




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Stigi Skog
Läst 196 gånger
Publicerad 2013-08-23 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog