Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemlig bekännelse


Andlös

Andlös jag inför det blanka
tunna skira
visar mer än vad de döljer
fem läckert spretande
i rosiga nyanser
speglas i mina heta kinder
Abrupt väckt vid ditt käcka:
- Hej hur e läget?
mumlar jag
någonting ohörbart




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 311 gånger
Publicerad 2018-03-20 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog