Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara hälsad

Jag vill lapa den honung
som sipprar fram
ur din lena grotta
känna sötman mot tungan
när den möter min gom

låta tungan löpa
utmed de smidiga läppar
som omsluter din heliga port
eja, hade jag nyckeln
att bli välkomnad in




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 302 gånger
Publicerad 2018-01-16 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog