Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en vän med kärlek


Fjäderlätt

En beröring så lätt
så lätt
att den kanske aldrig skett
men ändå
den fick mig att sväva
och öppna dörren
till mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-12-14 22:26



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Att man blir berörd så lätt...
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog