Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schablontänkande

Den vanliga människan
är inte

vanlig




Övriga genrer av Stigi Skog
Läst 337 gånger
Publicerad 2018-01-22 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog