Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbad

Hemlösa smekningar
I mina händer
Längtar efter bo
Hos
Dej

All Din mjuka värme
Blir näring
För mina hungrande
Händer

Mina händers
Bräddfyllda smekningar
Vill jag ösa över Dej
Min käraste
Till ett Kärleksbad!




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog