Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det går bara att fly under solen

jag har fyllt upp dagen med olika ting för
att få känslan av att den är kortare och

menings full då ljuset lyser upp vardagen
för att berika oss som mat till allt som

växer på vår jord jag har lyckas fly hela
dagen med att slippa oönskade tanar av

sorg sedan jag separerade tankar kommer
och GÅR I mitt huvud och hon finns där inne

med sina ögon mjuka läppar jag har ett helt
bibliotek med endast henne på alla hyllor av

vackra minnen men nu är det natt och jag
ska lägga mej i mörkret skönt

då kommer även allt jag flytt i från i fatt mej
och jag kan tänka mej hur det ser ut när 122 kg

ånger rullar sej i mörkret och skriker
osammanhängande när det inte längre går att

fly sitt liv med sina egna drömmar kemiska
drömmar i form av tabletter tryckta i en karta

det finns tabletter till allt för att slippa känna
preses som knark för att må bättre och gå vidare

så god natt poeter vi syns i drönarna sisten
dit är en naken fis




Fri vers av den nakna poeten
Läst 233 gånger
Publicerad 2013-08-23 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten