Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäker väg i varge kliv men fortsätter

jag förstår inte en del och jag förstår inte mej
skälv längre när jag tänker till baka objektivt

all energi och all kraft av situationer som jag
gått in i även fast jag har känt mej osäker eller

att det har känts fel men vad är det som driver
en in till fel vägar när känslor och inre sinnen

säjer nej! nej! nej! och ju längre in man går på
den vägen ju tystare blir alla vibbar varningar

av den nya upptäcks färden blind går man i ett
mörker av en ny oupptäckt värld där man följer

spåren ut av någon man inte känner men som
påverkar känslor så att man får dåligt omdöme

och blir blind för verkligheten och kordinationen
på sitt eget liv desorienterad vandrar man i en

värld likt våren med sina blommor så väcker den
här personen minna känslor en efter en slår dom

ut i från mörker och kyla kommer värme och ömhet
och fylls av ny utslagna känslor som en äng med

rosor det känns mentalt som ett paradis ut av att
vara älskad och behövd igen hur kan det vara

möjligt ? jag trodde aldrig det skulle hända igen
vem är hon hur gör hon och varför valde hon mej

en ärrad person med bläck på sin kropp symboler
som berättar min historia och känslomässigt kände

jag mej som ett tomt skal eller är hon sänd från ovan
för att rädda och sätta färg på min själ ? i så fall om

det är du min käre Gud sänd mej en ny hon hamnade
på fel adress så känns det i alla fall eller så ge mej

något att tänka med för jag förstår inte vad det är
som blir fel för i vissa lägen känns minna tanka

mer som en reptils aggressivt och utan logik i bland
kan jag tänka att jag är sänd till fel tids ålder jag

kanske skulle passa bättre i långt skägg supa och
skrika och stå och veva med yxa eller svärd så känns

det och det har jag kompetens till så det skulle kanske
funka bättre en bra kille i fel tid är det min benämning tro ??





Fri vers av den nakna poeten
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-24 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten